Når dit barn skal konfirmeres, er der en hel masse forventninger, og for mange konfirmander kan det være et stort ansvar at skulle stå for at skabe den fedeste fest, der lever op til alle forventningerne. Som forælder er det vigtigt, at du har en vigtig rolle i forhold til at hjælpe dit barn med at planlægge den konfirmation, de går og drømmer om.

 

Der er stor forskel på, hvad det enkelte barn drømmer om, men for mange børn i konfirmationsalderen, gælder det særligt også om at kunne skabe en fest, der er gang i, så de selv kan give slip, slappe af og bare nyde den store dag.

Skab en ægte fest for dit barn

 

Der er mange konfirmationer, der er meget stille og rolige, og hvor der mest er fokus på at tage den med ro og nyde maden. For nogle konfirmander, kan det godt blive lidt for stift, og når de sidder der ved højbordet mellem mor og far, kan det godt virke som om, der er et kæmpe pres på dem og at al fokus er rettet deres vej.

Det er meget for en ung person at skulle leve op til, og derfor er det også en rigtig god idé, at I sørger for at forventningsafstemme inden festen planlægges, så du bedre kan fornemme, om dit barn har lyst til at være dagens højdepunkt på den måde.

 

Hvis du har et barn, der godt kan lide at hygge sig, men som alligevel gerne vil have, at der ikke er for meget fokus rettet mod dem, kan du sørge for at skabe en fest til konfirmationen, der lægger op til at alle skal feste og bevæge sig, så der ikke kommer et stort pres på konfirmanden.

 

Du kan blandt andet leje diskolys til fest, så der er gang i dansegulvet og alle får lyst til at komme op og ud at danse med hinanden. Det giver en mere afslappet og sjov oplevelse for konfirmanden.

 

Find den rigtige underholdning til konfirmationsfesten

 

Derudover er det naturligvis en god idé at finde den helt rette underholdning til konfirmationen, så der sker noget, der både kan tage fokus væk fra konfirmanden, men også så der er noget fed underholdning for alle gæsterne, der er med til festen.

 

Det kan blandt andet være, at du får gæsterne til at stå for nogle forskellige indslag med god underholdning for alle, eller måske hyrer du et af de mange allround festbands, der findes, der kan være med til at sætte gang i hele festen med noget skøn live musik.

 

Hvis du kombinerer de fede diskolys til dansegulvet med et godt festband, kan I virkelig få skabt en anderledes konfirmationsfest, der vil være en af dem, der bliver husket for altid.

 

Det er altså det vigtigste, at du finder ud af sammen med dit barn, hvad de går og drømmer om, så du lige præcis kan skabe den fest for dem, som de går og drømmer om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *